Transitorische posten inrichten

Met een transitorische post kun je een boekingsbedrag snel over een bereik van perioden verdelen.

Je bepaalt in de instellingen het dagboek waarin Profit de journaalposten plaatst en je selecteert een voorkeur tussenrekening.

Instellingen transitorische posten bepalen:

1. Ga naar: Financieel / Beheer / Instellingen administratie.
  2. Ga naar het tabblad: Boeken overig.
  3. Selecteer een memoriaal waarin de transitorische posten moeten worden geplaatst.
  4. Selecteer eventueel een tussenrekening (deze kun je nog wijzigen tijdens het boeken).

Direct naar

1. Dagboeken inrichten
  2. Tellers inrichten
  3. Boekingslay-outs toevoegen
  4. Bankrekeningnummers toevoegen
  5. Dagboek toevoegen
  6. Instellingen boekingslay-out financiële mutaties bepalen
  7. Beginbalans boekingen toevoegen
  8. Afletteren inrichten
  9. Transitorische posten inrichten
  10. Periode blokkeren in een dagboek
  11. Vrije velden in financiële mutaties