Dossieritem Inkoopfactuur insturen via OutSite

De relatie (de portalgebruiker) stuurt via de (klant)portal een inkoopfactuur in als dossieritem met het pdf-bestand van de factuur als bijlage.

Via de workflow Inkoopfactuur kun je deze inkoopfactuur verder afhandelen in Profit en InSite.

Dossieritem Inkoopfactuur insturen via OutSite:

1. Open de site.
  2. Log in met de gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op: Opslaan en sluiten.
  4. Ga naar: Inkoopfactuur.

OutSite kan bij jou anders zijn ingericht, waardoor de omschrijving van de actie anders is.

5. Vul het onderwerp in.
  6. Vul de toelichting in.
  7. Klik op: Bladeren... bij Bijlage als je het pdf-bestand van de factuur wilt koppelen.
  8. Klik op: Aanmaken.

Het dossieritem met de actie Inboeken inkoopfactuur komt nu in de takenlijst van degene die de factuur moet inboeken. In deze standaard workflow is dat degene die het dossieritem heeft toegevoegd (de instuurder). Je kunt dit in de workflow anders inrichten.

Direct naar

1. Inkoopfacturen insturen en afhandelen via OutSite
  2. Inkoopfactuur beoordelen via InSite/OutSite inrichten (Workflow inkoopfactuur)
  3. Dossieritem Inkoopfactuur insturen via OutSite
  4. Inkoopfacturen beoordelen via InSite (Workflow Inkoopfactuur)