Functionaliteit toevoegen

Je voegt een functionaliteit toe en je koppelt de gewenste pagina's. Ook deel je rechten uit op pagina-onderdelen.

Nieuwe (lege) functionaliteit toevoegen:

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Inrichting / Functionaliteit.
  2. Klik op: Nieuw.
  3. Selecteer het veld Gebaseerd op lege functionaliteit.
  4. Klik op: Volgende.
  5. Vul de omschrijving in.
  6. Selecteer een waarde bij Autorisatieniveau.

Door middel van het autorisatieniveau bepaal je wie de functionaliteit kan benaderen. Alleen ingelogde gebruikers, alle gebruikers (dus ook anonieme) of je bepaalt de autorisatie op basis van een autorisatierol.

7. Vul eventueel een toelichting in.
  8. Klik op: Voltooien.

Je opent nu automatisch de eigenschappen van de functionaliteit.

9. Ga naar het tabblad: Pagina-onderdeel..
  10. Selecteer een onderdeel uit de lijst en geef aan welk autorisatieniveau nodig is voor de geselecteerde functionaliteit.

Je doet dit voor alle onderdelen die je wilt autoriseren bij deze functionaliteit. Je autoriseert hier de webparts van een pagina. Je kunt bijvoorbeeld een medewerker autoriseren om zijn Persoonlijke gegevens te onderhouden via InSite.

11. Klik op: OK.
  12. Klik op: OK.

Direct naar

1. Functionaliteit
  2. Functionaliteit toevoegen
  3. Sjabloon bij functionaliteit
  4. Functionaliteit aanpassen

Process

Autorisatie

Work area

InSite/OutSite