Documentsjabloon InSite cursus toevoegen

Elk document dat je publiceert op InSite is gebaseerd op een documentsjabloon. Dit sjabloon bepaalt onder andere welke gebruiker documenten mag maken en welke gebruikers de documenten mogen lezen.

Documentsjabloon toevoegen:

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Documentsjabloon.
  2. Klik op: Nieuw.
  3. Baseer de nieuwe documentsjabloon altijd op de meegeleverde sjabloon Cursus InSite (Profit). Dit is nodig omdat je dan in InSite op de pagina een part hebt waarop de cursist zich kan inschrijven.

4. Vul de omschrijving en de omschrijving meervoud in. De omschrijving meervoud wordt gebruikt voor de benaming van het cursusoverzicht.

Zie ook:

Documentsjabloon activeren:

Als je over meerdere websites beschikt activeer je per website de onderdelen die je daar wilt gebruiken. Als je met één website werkt worden de paginasoorten automatisch geactiveerd.

Documentsjabloon Cursussen activeren:

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Site.
  2. Open de eigenschappen van de site.
  3. Ga naar het tabblad: Documentsjablonen.

4. Vink Geactiveerd aan achter de onderdelen die je wilt gebruiken.

Direct naar

1. Cursus in InSite inrichten
  2. Cursus toevoegen voor InSite
  3. Documentsjabloon InSite cursus toevoegen
  4. Cursusmanagement ESS workflows
  5. Deelnemers activeren
  6. Cursuspagina toevoegen
  7. Overzicht cursusevenementen toevoegen
  8. Sessies per evenement toevoegen
  9. Specifieke inschrijf- en bevestigingspagina per cursus
  10. Docentcockpit inrichten