Pagina integreren op iFrame zonder integratiesleutels (methode 2)

Als er geen sleutels zijn vastgelegd in Profit, worden er andere parameters meegestuurd naar de pagina van de partner in het frame.

partner.nl/pagina.html?

dataurl=insite.nl/getdata

Uitleg

• dataurl

Met deze URL kan in javascript via de browser een aanvraag gedaan worden om gegevens van de huidige gebruiker op te vragen. Omdat dit proces geheel via de browser van de gebruiker loopt wordt gebruik gemaakt van de sessiegegevens van de InSite- of OutSite-gebruiker.

Via deze simpele integratiemethode kunnen alleen de URL van de huidige stylesheet en de URL van het sizing-script opgevraagd worden.

Voorbeeld van het gebruik van dataurl

Hoe moet ik omgaan met een nieuwe aanvraag van de integratiepagina, binnen dezelfde sessie?

Ik krijg geen token-URL terug bij het aanroepen van de integratiepagina

Hoe kan ik ervoor zorgen dat bijvoorbeeld een medewerker-ID wordt meegestuurd met de aanroep van de partner-pagina?

Direct naar

1. Integratiepagina toevoegen in InSite en OutSite
  2. Type pagina toevoegen voor iFrame
  3. Methode 1: Pagina integreren op iFrame met integratiesleutels
  4. Methode 2: Pagina integreren op iFrame zonder integratiesleutels
  5. Veelgestelde vragen