Downloadbaar bestand verplaatsen naar ander type pagina

Je kunt downloadbare pagina's verplaatsen van het ene type pagina naar het andere. Hierdoor krijgen de pagina's ook de autorisatie van het nieuwe type pagina.

Downloadbaar bestand verplaatsen naar ander type pagina:

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Type pagina.
  2. Open de eigenschappen van het type pagina waaraan de downloadbare pagina gekoppeld is.
  3. Ga naar het tabblad: Pagina's.
  4. Vink de te verplaatsen pagina's aan.
  5. Klik op: Verplaatsen.
  6. Selecteer het type pagina waarnaar je de downloadbare pagina wilt verplaatsen.
  7. Klik op: Volgende.
  8. Vink eventueel de sites aan waarvoor je doorverwijzigingen wilt genereren.

Doorverwijzingen zijn belangrijk als je hyperlinks naar downloadbare bestanden gedeeld hebt. Als je een doorverwijzing toevoegt, zullen hyperlinks naar downloadbare bestanden blijven werken.

9. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Pagina toevoegen