Pagina toevoegen

Je voegt een pagina toe als document of als pagina. Een document is gebaseerd op een documentsjabloon. Deze documentsjablonen voeg jezelf toe en onderhoud je zelf.

Je beschikt standaard in Profit over verschillende typen pagina's. Je kunt zelf geen type pagina toevoegen. Een type pagina toont informatie over Profit-gegevens. Als je bijvoorbeeld van het type pagina Contactpersoon het overzicht toevoegt aan de site, zien de bezoekers het overzicht van alle aanwezige Contactpersonen in Profit. Dit overzicht wordt automatisch bijgewerkt.

Je bepaalt zelf welk type pagina je wilt activeren op de site.

Beschrijving

Je bepaalt zelf welk type pagina je wilt toevoegen op de site.

Welke optie kies je bij het toevoegen van een pagina

 • Document

  Een sitebeheerder (en in InSite ook een auteur) kan documenten toevoegen. Aan documenten kun je workflows koppelen. Verder kun je aan het documentsjabloon auteurs, lezers en beoordelaars toekennen. Je kunt een document op drie manieren toevoegen:

 • Overzichtspagina

  Deze optie gebruik je om een overzicht (weergave) te tonen van het geselecteerde onderdeel.

 • Portalpagina

  Deze optie gebruik je als je een overzicht van meerdere losse onderdelen op één pagina wilt tonen. Het is een lege pagina die je helemaal zelf inricht.

 • Downloadbaar bestand

  Deze optie gebruik je als je een link wilt maken naar een bestand dat de bezoeker kan downloaden (bv een jaarverslag of een brochure).

 • Externe pagina

  Deze optie gebruik je om een url van een website op te geven. Een bezoeker komt, als hij op de link klikt, direct op de gekoppelde website.

 • Pagina

  Deze optie gebruik je voor een integratiepagina en een sitemap.

 • Cockpit-pagina

  Je gebruikt dit type pagina in InSite voor het weergeven van een gepubliceerde analyse.

 • Pagina eigenschappen aanpassen

  Naast het bewerken van de inhoud van een pagina kun je ook de eigenschappen van de pagina aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld kernwoorden onderhouden, Nadruk opgeven bij een pagina, een banner toevoegen, etc.