Portalpagina aanmaken door sitebeheerder

Je maakt een nieuwe, lege portalpagina aan.

Portalpagina aanmaken:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2.  Klik op: Nieuw / Portalpagina.

3. Selecteer een waarde bij Type pagina.

Je hebt twee mogelijkheden:

• Bestaande pagina kopiëren

Vink Bestaande pagina kopiëren aan. Baseer de nieuwe pagina op een bestaande pagina en selecteer de pagina. Het is in deze situatie vaak makkelijker om de betreffende pagina te openen en te kopiëren.

• Nieuwe pagina maken

Vink Bestaande pagina kopiëren niet aan.

4. Vul de omschrijving in.

5. In de volgende schermen kun je de volgende gegevens instellen:
  6. Klik op: Toevoegen

Omdat je de pagina nog niet publiceert, is dit een concept-pagina die niet voor sitebezoekers zichtbaar is. Zodra je de pagina publiceert, is deze voor (geautoriseerde) bezoekers zichtbaar.

Pagina-eigenschappen controleren:

Na het toevoegen van de pagina wordt deze direct geopend. Controleer de eigenschappen.

1. Klik op: Eigenschappen.

Als een gebruiker de pagina opent, verschijnt de omschrijving in het tabblad. De naam in het veld Naam publicatie zal deel uitmaken van de URL.

Direct naar

1. Portalpagina's InSite en OutSite
  2. Portalpagina aanmaken
  3. Portalpagina indelen
  4. Sectiebreedte en uitvulkolom vastleggen
  5. Content toevoegen

Process

Document

Work area

InSite/OutSite