Pagina eigenschappen aanpassen

Naast het bewerken van de inhoud van een pagina kun je ook de eigenschappen van de pagina aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld kernwoorden onderhouden, nadruk opgeven bij een pagina, een banner toevoegen, etc.

Pagina eigenschappen aanpassen:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Open de pagina waarvan je de eigenschappen wilt aanpassen.
  3. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  4. Klik op: Pagina-informatie / Eigenschappen.

Inhoud

Kenmerken onderhouden

Kenmerken gebruik je onder andere zodat je kunt selecteren bij het vastleggen van dossieritems of om een workflow te starten. Je voegt kenmerken toe in Profit.

Kenmerken onderhouden:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Open de pagina waarvan je de eigenschappen wilt aanpassen.
  3. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  4. Klik op: Pagina-informatie / Eigenschappen.

5. Selecteer de '(Sub)categorie' of het 'Bereik'.

Restricties onderhouden

Je past restricties toe om ervoor te zorgen dat bijvoorbeeld alleen ingelogde gebruikers een overzicht mogen zien.

Let op:

Je kunt de selectie alleen aan een pagina koppelen als je een selectie aanmaakt voor InSite en OutSite op basis van contacten.

Pagina restricties onderhouden:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Open de pagina waarvan je de eigenschappen wilt aanpassen.
  3. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  4. Klik op: Pagina-informatie / Eigenschappen.

5.  Ga naar het tabblad: Kenmerken.
  6. Vink Alleen in de huidige site beschikbaar aan als je wilt dat de pagina alleen beschikbaar is in de huidige site.

Als je beschikt over meerdere sites wil je niet alle pagina's op alle sites getoond worden. Dit regel je door het aanvinken van dit veld.

7. Selecteer de gebruiker(s) die de informatie mogen zien.
  8. Klik op: Opslaan.

Je kunt de wijzigingen ook meteen publiceren.

Restrictie en selectie raadplegen in Profit Windows:

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Pagina.
  2. Open de eigenschappen van de pagina.

Restrictie en selectie opnemen in een weergave:

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Pagina.
  2. Voeg een weergave toe:
    1. Vraag de werkbalk Weergaven op met Ctrl+Shift+K, als deze niet getoond wordt.
    2. Ga naar: Weergaven /Nieuwe weergave....

3. Vink Alle beschikbare koppelingen weergeven aan.
  4. Voeg het veld Omschrijving uit de rubriek Selectierestrictie toe aan de weergave.
  5. Voeg het veld Omschrijving uit de rubriek Siterestrictie toe aan de weergave. Hierdoor zal de omschrijving van de site waarvoor je de restrictie hebt ingesteld, verschijnen in de weergave.

6. Klik op: Voltooien.
  7. Gebruik eventueel een filter om alleen velden met een waarde te tonen.

Zie ook

Invulformulier onderhouden

Met een invulformulier zorg je ervoor dat een bezoeker een formulier moet invullen voordat ze de pagina kunnen benaderen.

Pagina invulformulier onderhouden:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Open de pagina waarvan je de eigenschappen wilt aanpassen.
  3. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  4. Klik op: Pagina-informatie / Eigenschappen.

5.  Ga naar het tabblad: Kenmerken.
  6. Selecteer het invulformulier dat de bezoeker moet invullen.
  7. Klik op: Opslaan.

Je kunt de wijzigingen ook meteen publiceren.

Memoveld met hyperlink tonen

In de memovelden heb je ook de mogelijkheid om een hyperlink op te nemen naar een andere pagina.

Memoveld met hyperlink:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Open de pagina waarvan je de eigenschappen wilt aanpassen.
  3. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  4. Klik op: Pagina-informatie / Eigenschappen.

5. Selecteer het veld waaraan je de hyperlink wilt koppelen.
  6. Klik op: Nieuw onder het kopje Verwijzingen.
  7. Vul de velden in.
  8. Klik op: OK.
  9. Klik op: Opslaan.

Je kunt de wijzigingen meteen publiceren.

Banner op pagina zetten

Je kunt een banner bovenaan een pagina zetten. Als je een pagina deelt via bijvoorbeeld LinkedIn, kan de banner hierbij getoond worden.

Memoveld met hyperlink:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Open de pagina waarvan je de eigenschappen wilt aanpassen.
  3. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  4. Klik op: Pagina-informatie / Eigenschappen.

5. Ga naar het tabblad Banner en leg de banner vast.

Direct naar

1. Pagina's en overzichten InSite en OutSite
  2. Pagina's raadplegen in Profit Windows
  3. Pagina kopiƫren
  4. Gerelateerde verwijzing toevoegen
  5. Overlay aan pagina toevoegen
  6. Pagina eigenschappen aanpassen
  7. Zoekmachines
  8. Parameter koppelen bij pagina
  9. Overzichtspagina per selectie
  10. Gegevens downloaden
  11. Pagina verwijderen
  12. Opbouw URL van pagina's
  13. URL-doorverwijzing OutSite inrichten
  14. Hyperlink naar e-mailadres toevoegen

Process

Beheerder

Work area

Output