Company.info embedden op een site

De company.info plug-in toont in een iFrame extra bedrijfsinformatie van company.info zoals bijvoorbeeld jaarcijfers, contactpersonen, balans etc. Je kunt deze plug-in alleen gebruiken als je hiervoor een contract afsluit met company.info. Je kunt company.info gratis één week uitproberen via Company.info gratis uitproberen.

Inhoud

Sleutels registreren

Bij het contract ontvang een publieke en geheime sleutel, leg deze vast in Profit.

Company.info plug-in inrichten:

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Site.
  2. Open de eigenschappen van de site.
  3. Ga naar het tabblad: Instellingen.
  4. Vul een waarde in bij Publieke sleutel en  Geheime sleutel.

Beschrijving

De plug-in wordt als een knop op de pagina geplaatst, bijvoorbeeld op de pagina Eigenschappen verkooprelatie.

Plug-in op een portal pagina plaatsen:

Let op:

Hieronder staan de stappen voor een portalpagina. Je kunt een plug-in echter ook via de CMS Editor opnemen in een tekstblok of een document.

1. Open de site en bewerk de pagina.
  2.  Klik op: Plug-ins / Overige / Company.Info.

Ins_Company.info plugin (10)

3. Laat Overnemen van pagina staan bij Plug-in nummer KvK.
  4. Laat Overnemen van pagina staan bij Plug-in bedrijfsnaam.

Door deze instelling zoekt de plug-in de juiste bedrijfsinformatie bij de organisatie, verkooprelatie en/of inkooprelatie. Als het KvK nummer niet gevonden wordt op de pagina dan zoekt de plug-in naar de bedrijfsnaam. Als deze ook niet gevonden wordt krijg je een melding dat er geen resultaten zijn gevonden.

5. Stel de hoogte in, deze bepaalt de breedte en hoogte van de knop.
  6. Klik op: Aanmaken.
  7. Publiceer de pagina.

Direct naar

1. Plug-ins InSite en OutSite
  2. Plugins aanpassen
  3. CheckMarket enquete
  4. Classmarker
  5. Company.info
  6. Crowdsignal (Polldaddy)
  7. Disqus
  8. Facebook
  9. Flickr
  10. Goodreads
  11. Github Gist
  12. Google Maps en Google route
  13. Instagram
  14. LinkedIn
  15. Klantenvertellen
  16. Microsoft Stream-opname
  17. Pinterest
  18. Readspeaker
  19. SlideShare
  20. Soundcloud
  21. Spotify
  22. TED Talk
  23. Tumblr
  24. Trustpilot
  25. X (Twitter)
  26. Vimeo
  27. Youtube-channel
  28. Zopim Chat