LinkedIn embedden op een site

Je kunt LinkedIn plug-ins toevoegen aan je pagina voor het volgen en delen van een profiel.

De knoppen (like, share, etc.) worden alleen getoond op OutSite-pagina's, niet meer op InSite-pagina's.

Inhoud

LinkedIn follow toevoegen

Je kunt de Volgen-knop van LinkedIn toevoegen aan een pagina.

Plug-in op een portal pagina plaatsen:

Let op:

Hieronder staan de stappen voor een portalpagina. Je kunt een plug-in echter ook via de CMS Editor opnemen in een tekstblok of een document.

1. Open de site en bewerk de pagina.
  2.  Klik op: Plug-ins / LinkedIn / LinkedIn follow.
  3. Vul een waarde in bij Bedrijfs id. Als je een nummer invult, vul je alleen de (laatste) 5 cijfers van het bedrijfs id in die je in de browser ziet staan.

Op LinkedIn beschik je over een pagina waarmee je het ID van een bedrijf kunt zoeken: Company ID lookup.

• Ga naar LinkedIn.
    • Open je profiel.
    • In de URL staat nu http://www.linkedin.com/company/nummer of naam/.
    • Kopieer het nummer of de naam in het veld bedrijfs id.
  4. Vul de positie van de teller in.
  5. Klik op: Aanmaken.
  6. Klik op: Concept publiceren.

Het resultaat is bijvoorbeeld:

Ins_Plugin (50a)

LinkedIn share toevoegen

Je kunt de pagina delen via Linked in door een share-knop toe te voegen. Als de bezoeker op de knop klikt opent hij LinkedIn. Hier logt hij in met zijn eigen gegevens en deelt je pagina.

Plug-in op een portal pagina plaatsen:

Let op:

Hieronder staan de stappen voor een portalpagina. Je kunt een plug-in echter ook via de CMS Editor opnemen in een tekstblok of een document.

1. Open de site en bewerk de pagina.
  2.  Klik op: Plug-ins / LinkedIn / LinkedIn share.
  3. Vul de positie van de teller in.
  4. Klik op: Aanmaken.
  5. Klik op: Concept publiceren.

Het resultaat is bijvoorbeeld:

Ins_Plugins (50c)