Enquête in InSite invullen

Je kunt een vrijgegeven enquête invullen in InSite.

De enquête moet in Profit zijn aangemaakt en voor InSite ingericht zijn.

Je kunt een enquête niet invullen als je bent ingelogd als Sitebeheerder, want dan worden de vragen niet getoond.

Enquête invullen in InSite:

1. Open de site.
  2. Log in met de gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op: Opslaan en sluiten.
  4. Klik op: Enquêtes.

InSite kan bij jou anders zijn ingericht waardoor de omschrijving van dit menu-item afwijkt.

5. Klik op: de enquête die je wilt invullen.
  6. Vul de enquête in.
  7. Klik op: Opslaan als je de resultaten wilt opslaan terwijl je nog niet helemaal klaar bent.
  8. Klik op: Definitief maken als geen verdere wijzigingen wilt doorvoeren.

Direct naar

1. Enquêtes
  2. Inrichting
  3. Enquête afnemen
  4. Enquête in InSite