Ter info mail versturen zonder workflowtaak

Je kunt bij het versturen van een bericht vanuit een ‘ter info’ taak de taak gelijk afhandelen. Bij het verzenden van een bericht uit een 'gewone' taak volgt wel altijd een actie.

Als je bijvoorbeeld een mail wilt versturen dat de verlofaanvraag van een medewerker is goedgekeurd, hoeft hij deze informatie niet nog een keer goed te keuren.

Taak direct afhandelen:

1. Open Profit.
  2. Ga naar: CRM / Dossier / Inrichting / Type dossieritem.
  3. Open de eigenschappen van het type dossieritem.
  4. Ga naar het tabblad: Workflows.
  5. Open de eigenschappen van de workflow.
  6. Bouw de workflow, of pas de workflow aan.
  7. Klik op: de Ter info taak waarbij je een bericht wilt mailen.

Als je nog geen Ter info taak hebt voeg je deze toe aan de workflow.

8. Open het kader Bericht.
  9. Vink Verzenden als dossieritem in deze taak komt aan.
  10. Vink Taak direct afhandelen aan.
  11. Stel in hoe je de e-mail wilt versturen.
  12. Publiceer de workflow.

Direct naar

1. Workflow bouwen