Samenstelling kopiëren

Je kunt op een eenvoudige wijze een samenstelling kopiëren. Voordat je de actie uitvoert geef je aan of je de prijzen/kortingen van de bronsamenstelling mee wilt kopiëren.

Let op:

Je kunt ervoor zorgen dat niet alle gebruikers deze actie kunnen uitvoeren. Dit richt je in via actie-autorisatie.

Artikel kopiëren:

1. Ga naar: Ordermanagement / Item / Samenstelling
  2. Selecteer een regel. Deze actie werkt niet met multiselect.
  3. Klik op de actie: Kopiëren samenstelling.
  4. Vul de velden in.
  5. Vink Prijzen/kortingen meenemen aan. Hiermee kopieert Profit de prijzen/kortingen van het bronsamenstelling naar de nieuwe samenstelling inclusief prijzen/kortingen die je hebt vastgelegd op de prijslijst of bij de verkooprelatie.
  6. Klik op: Voltooien.

Let op:

Voor bakkerijen geldt dat in een centrale omgeving:

• een centraal onderhouden samenstelling alleen naar een code uit de centrale reeks van hetzelfde subartikeltype gekopieerd mag worden.
  • een decentraal onderhouden samenstelling alleen naar een code uit de decentrale reeks van hetzelfde subartikeltype gekopieerd mag worden.

Voor bakkerijen geldt dat in een decentrale omgeving:

• een centraal onderhouden samenstelling niet gekopieerd mag worden.
  • een decentraal onderhouden samenstelling alleen naar een code uit de decentrale reeks van hetzelfde subartikeltype gekopieerd mag worden.

Direct naar

1. Samenstelling
  2. Maakartikel-samenstelling toevoegen
  3. Explosie-samenstelling toevoegen
  4. Product-samenstelling toevoegen
  5. Onderdeel samenstelling vervangen
  6. Samenstelling kopiëren
  7. Artikel in samenstelling raadplegen
  8. Prijs toevoegen aan samenstelling
  9. Samenstelling met serienummer/partijnummer
  10. Automatisch bepalen vaste verrekenprijs
  11. Samenstelling importeren
  12. Inrichten

Process

Samenstelling

Work area

Ordermanagement