Dossieritem toevoegen aan partij

Je kunt een dossieritem toevoegen aan een partij. Dit gebruik je bijvoorbeeld om te registreren dat er iets aan de hand is met de partij. In het dossier bij de partij kun je dan de historie van de communicatie raadplegen.

Als je dit wilt moet je eerst een dossieritemtype toevoegen met partij als bestemming.

Dossieritem(s) toevoegen via weergave partijnummers:

1. Ga naar: Ordermanagement / Item / Partijnummer.
  2. Selecteer één of meer partijnummers (via Ctrl+S).
  3. Klik op: ActiesDossieritem(s).
  4. Klik op Ja bij de melding..
  5. Selecteer het type dossieritem voor partijen bij Type dossieritem.
  6. Klik op: Volgende.Open de eigenschappen van het dossieritem
  7. Vul de velden in.

Welke velden je moet vullen hangt af van de inrichting van het dossieritemtype.

8. Voltooi de wizard.

Dossieritem toevoegen via eigenschappen partijartikel aan partij:

1. Ga naar: Ordermanagement / Item / Overzicht / Partijartikel.
  2. Open de eigenschappen van het partijartikel.
  3. Ga naar het tabblad: Dossier als je een dossieritem wilt toevoegen voor één partij bij het partijartikel.

Hier zie je alle beschikbare dossieritems bij het partijartikel.

• Klik op: Nieuw
    • Selecteer een waarde bij Partijnummer.

Je kunt ook meerdere dossieritems toevoegen via tabblad Partijen. Daar zie je alle beschikbare partijen bij het partijartikel.

4. Vul de velden in.
  5. Klik op: Opslaan en sluiten

Dossieritem bij partij raadplegen:

1. Ga naar: Ordermanagement / Item / Partijnummer.
  2. Open de eigenschappen van de partij.
  3. Ga naar het tabblad: Dossier.

Als je dit tabblad niet ziet, moet je het eerst autoriseren.

4. Open de eigenschappen van het dossieritem
  5. Klik op: Opslaan en sluiten

Direct naar

1. Partij-artikel
  2. Partijen inrichten
  3. Partij-artikel toevoegen
  4. Partij-artikel raadplegen
  5. Partij toevoegen
  6. Partij raadplegen
  7. Dossieritem toevoegen aan partij
  8. Partijnummer wijzigen
  9. Partij-artikel bij ontvangst
  10. Partij-artikel in verkooporder
  11. Partij-artikel voorraad opboeken/afboeken