Inkooporder via cXML (OCI) raadplegen

Met de OCI-koppeling kun je een inkooporder via cXML versturen naar de leverancier.

Dit moet je eerst inrichten.

Zodra je via Output of via de workflow voor het verstrekken van de inkooporder via cXML het gekozen zal Profit altijd een inkooporder in cXML aanmaken en opslaan. Dit wordt niet beïnvloed door de status van verzending. Ook als de inkooporder niet succesvol is verzonden, kun je deze toch terugvinden en raadplegen.

Inkooporder downloaden:

1. Ga naar: Algemeen / Communicatieservice / Communicatiebericht.
  2. Selecteer en open de regel van de inkooporder.
  3. Ga naar het tabblad: Bijlage.
  4. Klik op de actie: Opslaan bijlage.
  5. Sla de inkooporder lokaal op je computer op.

Nu kun je de inkooporder raadplegen en delen met anderen.

Klik hier voor verdere uitleg van de inkooporder in cXML-formaat per bijhorende definitie.

Direct naar

1. Inkoopaanvragen voor interne inkoop (InSite)
  2. Inrichting
  3. Inkoopaanvraag o.b.v. productgroep insturen
  4. Vrije inkoopaanvraag insturen
  5. Favorieten gebruiken bij inkoopaanvragen
  6. Bijlage toevoegen voor inkoopofferte of -order
  7. Inkoopaanvraag beoordelen
  8. Inkoopaanvraag omzetten in inkoopofferte of -order
  9. Inkoop op website inkooprelatie (OCI-koppeling)