Inlogmethode OutSite bepalen

Bepaal of de (delen van) de site site alleen toegankelijk zijn voor ingelogde gebruikers en bepaal via welke methode gebruikers kunnen inloggen.

Site instellen:

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Site.
  2. Open de eigenschappen van de site.
  3. Ga naar het tabblad: Algemeen.
  4. Het veld Site alleen toegankelijk voor ingelogde bezoekers bepaalt voor wie de site toegankelijk is:
    • Vink dit veld aan als je de hele site wilt beveiligen. Bezoekers moeten dan altijd inloggen op de site.
    • Vink dit veld uit als je het publieke gedeelte wilt openstellen voor anonieme bezoekers. De andere pagina's zijn alleen bereikbaar voor ingelogde bezoekers met de juiste autorisatie. Dit hangt af van de indeling van functionaliteiten. Voor meer informatie, zie Autorisatie in Outsite.
  5. Ga naar het tabblad Inloggen.
  6. Bepaal in het veld Methode of je inlogt met gebruikersnaam/wachtwoord of via een eigen identity provider. Als je Eigen identity provider selecteert, zie de beschrijving van Eigen identity provider inrichten.

Let op:

Je kiest voor één van beide methoden.

7. Bepaal hoe je twee-factorauthenticatie wilt gebruiken:
    • Als je Verplicht inloggen met twee-factorauthenticatie aanvinkt, dan moeten alle gebruikers inloggen met twee-factorauthenticatie.
    • Als je Verplicht inloggen met twee-factorauthenticatie niet aanvinkt, dan moeten gebruikers minimaal inloggen met gebruikersnaam/wachtwoord. Gebruikers kunnen er zelf voor kiezen om twee-factorauthenticatie te gebruiken.

Direct naar

1. Inloggen op OutSite inrichten
  2. Inlogmethode per site bepalen
  3. Wachtwoord vergeten inrichten
  4. Captcha-sleutels vastleggen
  5. Gebruikersaccount resetten bij twee-factorauthenticatie
  6. Inloggen met eigen service provider