Voorcalculatie verwijderen

Je kunt een voorcalculatie verwijderen.

Inhoud

Voorcalculatie verwijderen

Voorcalculatie verwijderen:

1. Ga naar: Projecten / Voorcalculatie / Voorcalculatie.
  2. Selecteer de voorcalculatie.
  3. Klik op: Acties / Verwijderen.
  4. Klik op Ja bij de melding..

Als er op basis van de (definitieve) voorcalculatie bestelvoorstelregels zijn aangemaakt worden deze ook verwijderd.

Voorcalculatieregels verwijderen

Voorcalculatieregels verwijderen:

1. Ga naar: Projecten / Voorcalculatie / Voorcalculatie.
  2. Open de eigenschappen van de voorcalculatie.
  3. Selecteer de te verwijderen voorcalculatieregel. Je kunt met multiselect (Ctrl+S) meerdere regels tegelijk verwijderen.
  4. Klik op: Acties / Verwijderen.
  5. Klik op: Geselecteerde als je via multiselect meerdere regels tegelijk wilt verwijderen.

Profit start bij het multiselect verwijderen bij de eerste regel en gaat door tot aan de laatste regel. Als een bepaalde regel niet verwijderd kan worden verschijnt de melding dat de geselecteerde regel kan niet worden verwijderd. Je kunt dan de betreffende geselecteerde regel uitvinken en weer op Verwijderen klikken als je de overige regels alsnog wilt verwijderen.

6. Klik op: Opslaan en sluiten.

Direct naar

1. Voorcalculatie en offertes
  2. Voorcalculatie inrichten
  3. Afdrukken of e-mailen voorcalculaties en offertes inrichten
  4. Voorcalculatie in InSite toevoegen
  5. Voorcalculatie in InSite raadplegen
  6. Voorcalculatie toevoegen in Profit
  7. Offerte overnemen van bestaande voorcalculatie in Profit
  8. Offerte overnemen van verkoopofferte in Profit
  9. Voorcalculatie raadplegen in Profit
  10. Voorcalculatie verstrekken in Profit
  11. Datum benodigd wijzigen
  12. Voorcalculaties herberekenen in Profit
  13. Voorcalculatie definitief maken
  14. Voorcalculatie afhandelen
  15. Gekoppelde inkooporder raadplegen
  16. Voorcalculatie verwijderen
  17. Projectnummer wijzigen
  18. Integratie Projecten en Ordermanagement