thumb_up
thumb_down
link
Copy link
Copied
insert_emoticon
lmatfy
Copied

Projectactiviteiten en voortgang begrippen

Hier vind je een toelichting van een aantal begrippen rond projectactiviteiten en voortgang.

Inhoud

Projectactiviteit

Een projectactiviteit is werk dat voor een project uitgevoerd moet worden. Een projectactiviteit valt altijd onder een voorcalculatieregel. Projectactiviteiten zijn een detaillering van een voorgecalculeerde werksoort, artikel of samenstelling. De status van een projectactiviteit wordt in detail bijgehouden door voortgangsregistratie op de betreffende projectactiviteit.

Projectorganisatie

De projectorganisatie is de organisatie die verantwoordelijk is voor het onderhoud van een project. Zij beheren de administratie/omgeving waarin het project onderhouden wordt en stellen via InSite en OutSite projectfunctionaliteit beschikbaar aan de klant en andere teamleden.

3e partij

Je kunt in OutSite een derde partij toegang geven voor projecten waar hij teamlid van is. Een derde partij is een teamlid die geen contact is van de klant en geen medewerker is van de organisatie. Deze partij kan onderdeel van een projectteam zijn en zal in die hoedanigheid toegang krijgen tot projecten waar hij teamlid van is. Een derde partij moet wel een organisatie of persoon zijn in de administratie. Op basis hiervan kan een contactpersoon toegang krijgen tot OutSite en tot projecten waar hij teamlid van is.

Direct naar

  1. Projectactiviteiten en voortgang
  2. Projectactiviteiten en voortgang inrichten
  3. Teams en teamleden toevoegen voor projecten
  4. Projectactiviteiten vastleggen bij voorcalculatieregels
  5. Voortgang boeken in InSite
  6. Voortgang boeken via projectactiviteiten in OutSite
  7. Voortgang boeken via nacalculatie
  8. Projectactiviteiten en voortgang raadplegen/wijzigen

Process

Projectactiviteit

Work area

Projecten