Actiekorting onderhouden via boekingslay-out

Je kunt actiekortingen onderhouden via een boekingslay-out. Je hebt dan het overzicht over (een selectie van) alle huidige (actie)kortingen en je kunt direct een nieuwe (actie)kortingen toevoegen. Je kunt hier meerdere (actie)kortingen toevoegen vanuit één scherm, de boekingslay-out.

Actiekorting onderhouden via boekingslay-out:

1. Ga naar: Ordermanagement / Inkoop / Prijs/Korting / Actiekorting.
  2. Klik op de actie: Onderhouden.
  3. Volg verder de procedure bij Actiekorting (verkoop) onderhouden.

Direct naar

1. Actiekorting (inkoop)
  2. Inrichting
  3. Actiekorting toevoegen
  4. Actiekorting onderhouden
  5. Repeterende actiekorting (inkoop)