Picklist afdrukken

Er zijn twee standaardrapporten om een picklist af te drukken. Om deze rapporten te gebruiken moet de functionaliteit Voorraad bijhouden op magazijnlocaties geactiveerd zijn.

• Pakbon met sortering op locatie (Profit)

In dit rapport wordt een pakbon afgedrukt, waarbij de pakbonregels gesorteerd zijn op magazijn en locatie.

• Picklist (Profit)

In dit rapport worden alle niet gereedgemelde pakbonregels per magazijn/locatie afgedrukt. Je kunt filteren op pakbondatum, pakbonnummer, magazijn, locatie, artikelgroep en itemcode.

De artikelen moeten van het type standaard artikel zijn (serienummer artikelen komen niet mee).

Bij de artikelen moeten het Voorraadhoudend zijn aangevinkt in de eigenschappen van het artikel

Voorbeeld:

Als er twee pakbonregels in dezelfde pakbon aanwezig zijn en ze hebben betrekking op dezelfde itemcode, dan worden deze regels verdicht (samengevoegd). Stel dat je twee pakbonregels hebt in dezelfde pakbon die betrekking hebben op artikel 1000, met in de ene regel 3 stuks en in de andere regel 5 stuks, dan wordt dit in de Picklist één regel met 8 stuks (of het magazijn en/of de locatie van het artikel moet afwijken in de pakbonregel, dan worden het wel aparte regels).

Pakbon met sortering op locatie afdrukken:

1. Ga naar:  Ordermanagement / Verkoopproces / Pakbon.
  2. Filter eventueel op pakbonnummer, datum of verkooprelatie.
  3. Klik op de actie: Output.
  4. Vink Afwijkend verstrekken aan.
  5. Selecteer bij Rapport het rapport Pakbon met sortering op locatie (Profit).
  6. Klik op: Volgende.
  7. Klik op: Voltooien.

Picklist afdrukken:

1. Ga naar: Ordermanagement / Uitvoer / Rapport.
  2. Dubbelklik op het rapport Picklist (Profit).
  3. Filter eventueel op de aanwezige gegevens.
  4. Klik op: Opslaan en sluiten.

Direct naar

1. Pakbon
  2. Inrichting
  3. Pakbonnen automatisch genereren
  4. Pakbon handmatig toevoegen
  5. Pakbon raadplegen
  6. Picklist afdrukken
  7. Etiketten van pakbonregel afdrukken
  8. Pakbon gereedmelden
  9. Pakbon verstrekken
  10. Pakbon vrijgeven
  11. Factuur toevoegen vanuit pakbon
  12. Pakbon importeren
  13. Pakbonnen klaarzetten voor centraal factureren
  14. SSCC-labels
  15. Prijzen lopende pakbonnen opnieuw bepalen
  16. Afhandelen pakbon, geen factuur
  17. Pakbon digitaal voormelden (nShift)
  18. Pakbonnen via barcodescanner
  19. Pakbonnen collectief verwijderen