Prijs per verkooprelatie

Via de functie Prijs per verkooprelatie kun je voor een verkooprelatie de juiste (geldige) prijs en eventuele korting van een item vinden. Ook is zichtbaar van welk niveau een prijs en/of korting is. Je geeft in de kop een aantal instellingen op.

Prijs per verkooprelatie raadplegen:

1. Ga naar: Ordermanagement / Verkoop / Prijs/korting / Prijs per verkooprelatie.

Je ziet vervolgens de boekingslay-out voor de prijs per verkooprelatie.

2. Selecteer de verkooprelatie.
  3. Selecteer bij Type item het itemtype van het item waarvoor je de prijs/korting wilt raadplegen, bijvoorbeeld Artikel of Werksoort.
  4. Selecteer het item in het veld Itemcode.
  5. Selecteer de Valuta waarin je de prijs/korting wilt raadplegen.
  6. Wijzig eventueel de Peildatum waarop Profit de dan geldige prijzen moet tonen. Standaard wordt de huidige datum voorgesteld.
  7. Klik op de actie: F5. Selecteren.

Je ziet de geldige prijs/korting (of meerdere prijzen en kortingen).

Direct naar

1. Prijzen (Verkoop)
  2. Prijzen terminologie overzicht
  3. Prijs, voorraad, marge en gebruik van artikel raadplegen
  4. Prijzen per artikel raadplegen
  5. Prijzen raadplegen per verkooprelatie
  6. Verkoopprijs toevoegen
  7. Prijslijst
  8. Actieprijs
  9. Prijs per verkooprelatie toevoegen
  10. Prijs per project toevoegen
  11. Alle prijzen/kortingen per verkooprelatie raadplegen
  12. Prijs in regel handmatig wijzigen
  13. Prijs via berekening
  14. Kostprijs en verrekenprijs berekenen
  15. Staffelprijzen toevoegen
  16. Collectief wijzigen prijzen
  17. Prijzen offerte/verkooporder opnieuw bepalen
  18. Prijzen importeren
  19. Staffel importeren bij importeren verkoopprijs