thumb_up
thumb_down
link
Copy link
Copied
insert_emoticon
lmatfy
Copied

Leren bij en van AFAS

AFAS biedt tal van opleidingen, bootcamps en focussessies waarmee je snel "up to speed bent" en het maximale uit Profit kunt halen.

Inhoud

Cursus bij AFAS

Cursussen worden klassikaal gegeven door een deskundige docent in onze eigen cursuslokalen in Leusden. Je hebt de beschikking over een eigen Windows-pc met Profit en Microsoft Office. We werken met een digitaal cursusboek dat je kunt raadplegen op een apart beeldscherm.

Een cursus duurt standaard één dag, tenzij anders vermeld. Je wordt op de cursusdag verwacht om uiterlijk 9:30 uur. De koffie staat vanaf 9:00 uur voor je klaar. Je geniet tussen 12:00 en 12:45 uur van een uitgebreide lunch. De cursus zal rond 16:00 uur worden afgerond.

Je schrijft je in voor cursussen via de AFAS Klantportal. Per cursus vind je een globaal overzicht van de inhoud van de cursus.

Na het inschrijven ontvang je een bevestigingsmail.

Inschrijven voor een cursus:

 1. Open de volgende pagina:

  Of gebruik de keuze Diensten / Opleidingen.

 2. Bekijk de mogelijkheden.

  Houdt rekening met de volgende punten:

  • Als je nog geen enkele cursus hebt gevolgd, moet je beginnen met Cursus Profit Basisvaardigheden.
  • Bij de andere cursussen is het aan te raden om eerst de cursus 'Dagelijks gebruik' te volgen, daarna proces- of applicatiebeheer en tenslotte de specialisatiecursussen.
 3. Lees de beschrijving bij een cursus goed door als je je wilt inschrijven. Je kunt ook een collega inschrijven.

  Na de inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Als je iemand anders aangemeld hebt voor een cursus, ontvangen beiden een inschrijvingsbevestiging.

Cursus annuleren:

Als je een cursus wilt annuleren, moet je contact opnemen met de Afdeling Planning van AFAS (tel.: 033 43 43 881) van AFAS. Zie voor meer informatie het e-mailbericht dat je na de aanmelding ontvangen hebt.

Succesbeheer traineeship

Als beheerder van onze software heb je een enorm belangrijke rol in je organisatie. Daar willen wij je bij helpen. We willen je helpen de allerbeste beheerder te worden: een succesbeheerder! Daarvoor hebben we Succesbeheer Traineeship opgericht. Acht weken lang verdiep jij je aan de hand van een zelf meegebrachte case in de software en cultuur van AFAS.

Maak opnieuw) kennis met AFAS en leer alles over applicatiebeheer en functioneel beheer. Meer weten? Ga naar de pagina https://klant.afas.nl/portal-themapagina/succesbeheer-traineeship.

Direct naar

 1. AFAS Klantportal
 2. In- en uitloggen op de klantportal
 3. Eigen gegevens beheren
 4. Cursus boeken bij AFAS
 5. Beheerder Klantportal
 6. De organisatie
 7. AFAS Consultancy
 8. Contactpersonen
 9. Releasenotes bij een Versie raadplegen
 10. AFAS Support Center
 11. AFAS Status raadplegen
 12. Certificeringen

Process

AFAS

Work area

Algemeen