Certificaatgroep instellen per becon activeren

Deze functionaliteit is niet standaard beschikbaar, je moet hiervoor een activering inschakelen. Schakel de activering bij voorkeur in aan het einde van de werkdag of in het weekend. Tijdens het activeringsproces kan namelijk een conversie plaatsvinden en tijdens deze conversie kunnen de medewerkers niet in Profit werken. Het is aan te raden een nieuwe activering eerst te testen in een testomgeving, voordat je deze doorvoert in de productie-omgeving.

Naam van de in te schakelen activering:

• Certificaatgroep instellen per Becon

Let op:

Voor de cliƫnten waarbij je met een ander certificaat wilt werken moeten alle machtigingen eerst ingetrokken worden.

Functionaliteit activeren:

1. Ga naar: Algemeen / Omgeving / Beheer / Eigenschappen.
  2. Ga naar het tabblad: Activering.
  3. Vink de functionaliteit aan die je wilt activeren.

Profit waarschuwt dat na het activeren van functionaliteit de omgeving geconverteerd moet worden.

4. Klik op: Ja om de functie te activeren.
  5. Klik op: Opslaan en sluiten.

Profit waarschuwt dat er geen andere gebruikers ingelogd mogen zijn.

Klik bij de melding op Ja.

Direct naar

1. Profit Fiscaal inrichten