Profit Fiscaal inrichten

Profit Fiscaal is gebaseerd op een visie waarbij de focus ligt op het beheersen van het proces van de aangifte: de juiste mensen de juiste dingen laten doen. Samen met een goede borging van kennismanagement en het toepassen van workflowmanagement wordt daardoor een grotere efficiency bereikt. Zo heb je meer tijd voor de cliënt en kan je meer adviezen geven.

In Profit Fiscaal kun je volgens een zelf in te richten workflow (=proces) werken. Hierdoor heb je altijd inzicht in de voortgang van de hele aangiftepraktijk en kun je deze als het nodig is bijsturen. Je kunt ook zonder workflow werken, nadeel is dan dat je via het systeem geen direct inzicht hebt in de status van de praktijk, want meten is weten.

Werkwijze

Als je op een stap in het proces klikt open je de gekoppelde helppagina.

Overzetten fiscale data

Onder begeleiding van een consultant is het mogelijk om fiscale data van een Profit omgeving over te zetten naar een andere Profit omgeving, in geval van een her-implementatie. Zo kun je voor de IB en Vpb per fiscaal jaar aanslagen, fiscale kaarten en aangiften inclusief C/F module ex- en importeren in Profit.

Let op:

De functionaliteit voor het overzetten van Fiscale data is bedoeld voor her-implementatie van eenzelfde klant. Het is geen standaard import/export tool waarmee je gegevens kunt overzetten van kantoor A naar kantoor B.

Zie ook