Rapportensets cliënt IB/Vpb afdrukken

In dit onderwerp wordt het afdrukken van rapportensets via de cockpit cliënt IB/Vpb toegelicht.

Rapportensets worden op de achtergrond afgedrukt, waardoor je niet hoeft te wachten op de afronding van dit proces. Je kunt de rapportensets later via de wachtrij opvragen en afdrukken.

Opmaak van rapport

Bij het afdrukken van een rapportenset wordt de opmaak overgenomen van het eerste rapport dat wordt afgedrukt. Als je in een ander rapport bepaalde stijlen bijvoorbeeld vet afdrukt dan gaat dit goed bij het afdrukken van een los rapport maar bij het afdrukken van een rapportenset wordt dezelfde tekst dan niet vet afgedrukt.

Dit kan je alleen oplossen door de afwijkende opmaak ook een afwijkende omschrijving van de stijl mee te geven.

Rapportensets cliënten IB/Vpb afdrukken:

1. Open Fiscaal InSite.
  2. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op: Cliënt IB (of Cliënt Vpb).
  4. Selecteer de cliënt.
  5. Klik op: Rapportage.
  6. Ga naar het tabblad: Rapportenset.
  7. Selecteer de gewenste rapportenset.
  8. De rapportenset wordt nu in de wachtrij geplaatst. Je krijgt hiervan een melding.
  9. Klik op: OK.

Onder het genereren van de rapportenset kun je gewoon doorwerken.

10. Als de rapportenset in de wachtrij de status Succesvol voltooid heeft, kun je het rapportenset openen. Je opent de rapportenset door de regel in de wachtrij aan te klikken.

Vervolgens wordt Word opgestart met de opgevraagde rapportenset.

Zodra je de opgevraagde rapportenset in Word geopend hebt, verdwijnt de taak voor het aanmaken van de fiscale rapportenset uit de wachtrij.

Direct naar

1. Rapportensets
  2. Menukeuzen wachtrij autoriseren
  3. Rapportenset toevoegen
  4. Rapportensets cliënt IB/Vpb afdrukken

Process

Rapportage

Work area

Fiscaal