Onverdichte regels verplaatsen binnen concept

Je kunt onverdichte regels van de ene verdichte regel naar een andere verdichte regel binnen een concept verplaatsen. Hiervoor zijn twee manieren: alle detailregels in één keer (waarna de verdichte regel wordt opgeheven) of een selectie van regels.

Inhoud

Alle detailregels verplaatsen en verdichte regel zelf opheffen
  1. Ga naar: Projecten / Facturering / Concepten.
  2. Open de eigenschappen van het concept.
  3. Selecteer de verdichte regel waarvan je alle onderliggende regels in één keer naar een andere verdichte regel wilt verplaatsen.
  4. Klik op de actie: Verplaatsen regels.
  5. Selecteer de verdichte regel waar je de regels heen wilt verplaatsen
  6. Klik op: Opslaan en sluiten.

In het scherm is nu de zojuist leeggemaakte verdichte regel verdwenen. De regels zijn direct verplaatst naar de geselecteerde verdichte regel.

Selectie van onverdichte regels verplaatsen

Je kunt ook een selectie van detailregels van een verdichte regel binnen een concept verplaatsen naar een andere verdichte regel.

1. Ga naar: Projecten / Facturering / Concepten.
  2. Open de eigenschappen van het concept.
  3. Open de verdichte regel.
  4. Selecteer de detailregels.
  5. Klik op de actie: Verplaatsen regels.
  6. Selecteer de verdichte regel waar je de geselecteerde onverdichte regels naartoe wilt verplaatsen.
  7. Klik op: Voltooien.

Profit verplaatst de regels onmiddellijk.

Direct naar

1. Verdichte regels bewerken
  2. Mogelijkheden in een verdichte regel
  3. Overboeken tussen verdichte regels in verschillende concepten
  4. Onverdichte regels verplaatsen binnen concept
  5. Handmatige conceptregels
  6. Wijziging detailregels na wijzigen verwerkingsmethode