Overzicht deelnemers cursusevenement

Als je sessies organiseert, kun je ervoor kiezen dat deelnemers zich kunnen inschrijven zonder dat ze eerst moeten inloggen. Dit noemen we ook wel Anoniem inschrijven. Je kunt aan deze deelnemers tonen wie zich nog meer hebben ingeschreven voor hetzelfde evenement door ze inzicht te geven in de weergave Participants per course event.

Ook kun je een overzicht van alle deelnemers over alle cursusevenementen tonen.

Directly to

1. Configure a course in OutSite
  2. Overview of participants to a course event
  3. Specific registration page per course