Scherm minimaliseren

In dit artikel is gave nieuwe functionaliteit verwerkt die is uitgeleverd met een patch op Profit 1.

Je kunt pop-up-schermen zoals wizards en zoekweergaven minimaliseren. Hierdoor kun je het achterliggende scherm raadplegen.

Let op:

Deze functionaliteit is op 23 oktober 2023 beschikbaar gesteld.

Klik op de onderstaande knop om het scherm te minimaliseren (Ctrl+Shift+M). Je kunt alleen het bovenste pop-up-scherm minimaliseren, niet de onderliggende schermen.

Direct naar

1. Werken in een omgeving
  2. Omgeving en administratie openen
  3. Profit Home - Spotlight, Meldingen Historie en Favorieten
  4. In- en uitzoomen
  5. Scherm splitsen (schermen naast elkaar plaatsen)
  6. Scherm minimaliseren
  7. Menu en functies gebruiken
  8. Vensters gebruiken
  9. Dropbox, SharePoint en OneDrive benaderen
  10. Gebruikerstaal selecteren