Portaltoegang sollicitant (Profit)

Met de workflow Portaltoegang sollicitant kan je de sollicitant portaltoegang verlenen als de sollicitant dit nog niet heeft. Ook is het mogelijk om een emailbericht over de portaltoegang te verzenden.

Schema van de workflow

Inrichting

Er worden verschillende statussen gebruikt binnen deze workflow: De statustabel Portaltoegang is gekoppeld en je ziet de statussen In behandeling en Goedgekeurd terug in de workflow

Condities

Deze workflow heeft de volgende condities:

  • Portal gekoppeld

    Op basis van de conditie wordt bepaald of er al een portal is gekoppeld. Wanneer er al wel een portal gekoppeld is, dan zal de speciale actie voor het verzenden van de e-mail portaltoegang uitgevoerd worden.

  • Portaltoegang gegeven

    Deze conditie controleert of portaltoegang gegeven moet worden of dat de gebruiker en/of persoon gedeblokkeerd moet worden.

Speciale acties

Er zijn 4 speciale acties: Niet alle speciale acties worden gebruikt in deze workflow. Dit omdat deze workflow de basis is van het proces en is naar eigen wens verder uit te breiden.
De speciale acties zijn Afkeuren portaltoegang sollicitant, Opnieuw insturen portaltoegang sollicitant, Registreren portaltoegang sollicitant, Verzenden e-mail portaltoegang.

Waarom welke stappen?

Deze workflow is volledig conditioneel.

Beoordelen

Er is portaltoegang verleend aan de sollicitant. Aan de beoordelen stap zitten de speciale acties Registreren portaltoegang sollicitant en Verzenden e-mail portaltoegang gekoppeld.

Deze taak wordt conditioneel afgehandeld.

Direct naar

Workflow inrichten in vogelvlucht

Eigen type dossieritem inrichten

Conditie toevoegen in workflow