Registratie (Profit)

De workflow Registratie geeft de sollicitant de mogelijkheid om geregistreerde registraties vast te leggen in OutSite. Dit zijn officiĆ«le erkenningen voor professionals in bepaalde vakgebieden. Dit laat zien dat de medewerker gekwalificeerd en bevoegd is om deze functie uit te oefenen. Deze taak genereer je middels de draaiboektaak ‘Aanvullende gegevens sollicitant’.

Personeelszaken krijgt de workflow ter beoordeling en legt hiermee de registratie vast in het dossier van de medewerker.

Schema van de workflow

Inrichting

Er worden verschillende statussen gebruikt binnen deze workflow: Status registratie. Denk aan afgekeurd, in behandeling en goedgekeurd. Zo ziet de behandelaar direct waar in de flow de taak zich bevindt.

Condities

Deze workflow heeft geen condities.

Speciale acties

Er zijn 3 speciale acties:

Afkeuren registratie, Opnieuw insturen registratie, Registreren registratie.

Waarom welke stappen?

Beoordelen

Controleer de registratie goed. Geregistreerde registraties zijn officiƫle erkenningen voor professionals in bepaalde vakgebieden. Dit laat zien dat de medewerker gekwalificeerd en bevoegd is om deze functie uit te oefenen. Ben je het niet eens met de registratie? Keur deze dan af inclusief een goede onderbouwing. De instuurder krijgt de taak terug ter beoordeling.

  • De speciale actie ‘Registreren registratie ‘ registreert het overzicht. Is de personeelsadministratie het niet eens met de registratie, dan kan men kiezen voor de speciale actie ‘Afkeuren registratie’. De workflow gaat terug naar de sollicitant en/of medewerker om de registratie aan te passen.

Registreren registratie

De registratie is goedgekeurd en wordt na het registreren vastgelegd in het dossier.

  • Je klikt hier op de speciale actie ‘Registreren registratie’.

Aanpassen

De geregistreerde registratie is niet akkoord. In de reactie(s) is terug te lezen waarom. Na aanpassing gaat de mutatie opnieuw het beoordeelproces in.

  • Je kiest hier na aanpassing voor de speciale actie ‘Opnieuw insturen registratie’ . De workflow gaat weer terug naar de taak ‘Beoordelen’.

Direct naar

Workflow inrichten in vogelvlucht

Eigen type dossieritem inrichten

Conditie toevoegen in workflow