Welkom op AFAS Online! Er zijn momenteel geen apps beschikbaar

Je krijgt deze melding nadat je bent ingelogd op de AFAS Online Portal.

Oorzaak

Deze melding krijg je als de ingelogde gebruiker:

• Geen rechten heeft op Profit Windows en/of InSite.
  • Inlogt met een verkeerd e-mailadres.
  • Geblokkeerd is.

Oplossing

Je lost de melding op door in de Autorisatie tool te controleren of de gebruiker de juiste rechten heeft. Heb je géén rechten op de Autorisatie tool? Neem dan contact op met je applicatiebeheerder om de rechten te controleren. Controleer in de eigenschappen van de gebruiker het volgende:

• Heeft de gebruiker recht op Profit Windows? Controleer op het tabblad Applicaties of het veld Profit Windows is aangevinkt.
  • Heb je alleen rechten op InSite? De InSite-tegel is niet standaard zichtbaar. Lees hier hoe je de InSite tegel toevoegt. Je kan ook direct inloggen via je eigen InSite-URL (12345.afasinsite.nl). Wijzig 12345 naar je eigen abonnementsnummer.
  • Controleer op het tabblad Algemeen of er een e-mailadres is gevuld en zo ja, of de gebruiker inlogt met het juiste e-mailadres.
  • Controleer op het tabblad Algemeen of het veld Geblokkeerd is uitgevinkt.

Process

Inloggen Citrix Receiver