Document verwerkingshistorie van dossieritems raadplegen

Bij een dossieritem kun je automatisch een samenvoegbrief of een e-mailbericht genereren. Het is ook mogelijk om samenvoegbrieven of e-mailberichten voor meerdere bestemmingen in één keer te genereren. Profit houdt een historie van het genereren van samenvoegbrieven of e-mailberichten bij.

Mocht een verwerking niet goed verlopen, dan kun je de betreffende berichten opnieuw verwerken.

Document verwerkingshistorie per dossieritem:

Je raadpleegt de document verwerkingshistorie van een dossieritem via de eigenschappen van het dossieritem, tabblad Document verwerkingsstatus.

Je ziet de verwerkingsstatus van alle berichten, ook van berichten die door andere gebruikers zijn ingestuurd. Je kunt de actie Opnieuw verwerken alleen uitvoeren bij dossieritems waarbij je zelf de instuurder bent.

Verwerkingshistorie raadplegen:

1. Ga naar: CRM / Dossier / Document verwerkingshistorie.

Je ziet de historie van e-mailberichten en samenvoegdocumenten.

2. Bij dossieritems met de status Mislukt kun je extra informatie opvragen met de actie Fout informatie.
  3. Je kunt e-mailberichten opnieuw verzenden of documenten afdrukken met de actie Opnieuw verwerken.

Je beschikt over twee weergaves:

• Document verwerkingshistorie (instuurder)

De acties van dossieritems die je zelf hebt ingestuurd.

• Document verwerkingshistorie (incl. autorisatie)

De acties van alle dossieritems die je op basis van de autorisatie mag zien.

Je kunt de actie Opnieuw verwerken alleen uitvoeren bij dossieritems waarbij je zelf de instuurder bent.

Direct naar

1. E-mail of brief verzenden en vastleggen in dossier
  2. Documentlay-out inrichten
  3. Type dossieritem inrichten
  4. Profit Communication Center installeren en koppelen aan omgeving
  5. Ondersteuning Microsoft Office controleren
  6. Instellingen in Word controleren
  7. E-mailserver inrichten
  8. Uitgaande post met samenvoegbrief vastleggen
  9. Uitgaande post e-mailen
  10. Verwerkingshistorie e-mail of samenvoegbrieven raadplegen