Kan ik Profit gebruiken zonder dat ik Citrix hoef te installeren?

Ja dat kan! Het is mogelijk om Profit te gebruiken, zonder dat je iets hoeft te installeren op je computer. Je maakt dan gebruik van de webversie van Profit. Profit draait daarmee in de browser.

Als je werkt met de webversie van Profit is het niet mogelijk om te printen.

Let op:

Om van je lokale Microsoft Office gebruik te kunnen maken, heb je het Profit Communication Center (PCC) nodig. Als je het PCC niet wilt of kunt installeren, is het niet mogelijk om te werken met bijlagen (PDF), rapporten, analyses en documenten.

Als je gebruik wilt maken van de webversie in plaats van Citrix Workspace, volg je onderstaande stappen.

Webversie starten:

Bij het starten van Profit via de AFAS Online portal kies je onderaan Gebruik webversie.

Voorkeur instellen voor webversie of Citrix Workspace:

De AFAS Online Portal onthoudt je keuze voor webversie of Citrix Workspace. Als je de webversie gebruikt hebt en je wilt naar Citrix of omgekeerd, dan moet je eerst een instelling verwijderen.

1. Open de AFAS Online portal.
  2. Klik op Instellingen / Voorkeuren.
  3. Klik op Verwijder voorkeursinstelling voor Citrix Receiver.