Printen vanuit Profit gaat erg traag. Hoe kan dit?

Let op:

Start nadat je de instellingen op je computer of printer gewijzigd een nieuwe Profit-sessie. Dat doe je door geforceerd uit te loggen (met CTRL + F1 of via het Citrix Connection Center) en Profit weer te starten.

Duurt het opvallend lang voordat een printopdracht afgedrukt wordt?

Het kan veel in de snelheid schelen om (afhankelijk van het type afbeelding dat je print) de instelling voor het verzenden als vector of raster aan te passen. Start na het aanpassen van je printerinstelling Profit opnieuw, zie hierboven. Vergelijk nu met dezelfde printopdracht of de andere instelling sneller is.