Hoe kan ik AFAS Pocket voor meerdere organisaties koppelen?

1. Je kan meerdere accounts koppelen voor het inloggen met twee-factorauthenticatie (zie optie 1 in onderstaande afbeelding).
  2. Je kan meerdere omgevingen toevoegen om gebruik te maken van de volledige functionaliteiten van AFAS Pocket (zie optie 2 in onderstaande afbeelding).

Optie 1

Open AFAS Pocket en ga naar Mijn AFAS Online account. Zie je deze optie niet? Klik dan eerst op Instellingen en ga vervolgens naar Mijn AFAS Online account. Klik op Code scannen om een nieuwe omgeving te koppelen aan het inloggen met twee-factorauthenticatie. Meer informatie hierover lees je in het artikel Hoe kan ik AFAS Pocket opnieuw koppelen aan het inloggen?

Optie 2

Open AFAS Pocket en ga naar Instellingen / Mijn Profit-omgevingen. Via het plus-teken rechtsonder kun je een nieuwe omgeving toevoegen. Meer informatie hierover lees je in het artikel AFAS Pocket installeren op smartphone of tablet.

Process

Inloggen Omgeving Instelling

Work area

Pocket