Uren boeken met Pocket

Uren kun je boeken in Pocket als je de app op je mobiele telefoon geïnstalleerd hebt.

Dit moet eerst ingericht zijn.

Uren boeken met Pocket:

1. Open Pocket.
  2. Ga naar: Uren boeken.

Je ziet nu het weekoverzicht

3. Selecteer een datum.
  4. Druk op de +-knop.

Afhankelijk of dit ingesteld is of niet, krijg je de wizard of alle velden in een scherm.

5. Druk op het aantal uren en selecteer het juiste aantal.
  6. Selecteer het project.
  7. Selecteer de werksoort.

Je ziet vervolgens de boeking.

8. Vul eventueel een omschrijving.
  9. Druk op: Versturen.
  10. Druk nogmaals op de +-knop als je voor dezelfde dag nog uren wilt boeken.
  11. Druk bovenin op de pijl naar rechts om naar de volgende dag te gaan.
  12. Druk eventueel op de -knop en selecteer een actie:
    • Kies andere boekingslay-out -

Als er meer boekingslay-outs beschikbaar zijn gesteld, kun je die vervolgens selecteren. Bijvoorbeeld een specifiek voor jouw afdeling.

• Week afsluiten of Week vrijgeven

Direct naar

1. Nacalculatie/Uren boeken in InSite