Wat moet ik doen als ik mijn pincode van AFAS Pocket ben vergeten?

Als je jouw pincode bent vergeten, voer dan 3 keer een foute code in. De koppeling tussen AFAS Pocket en jouw gebruiker wordt dan verwijderd. Hierna kan je AFAS Pocket opnieuw koppelen. Je doet dit door je gebruikersnaam en omgevingssleutel opnieuw in te vullen. De omgevingssleutel vind je terug in Profit via: Algemeen / AFAS Pocket / Instellingen op het tabblad Omgevingssleutel.

Heb je niet de juiste rechten? Neem contact op met je applicatiebeheerder om je de omgevingssleutel te verstrekken.

Meer informatie hierover lees je in het artikel AFAS Pocket installeren op smartphone of tablet.