Hoe kan ik de updatedatum voor Profit 15 aanpassen?

De Klantportalbeheerder van jullie organisatie kan de updatedatum wijzigen. Je kan de updatedatum wijzigen zodra de updatedatum voor Profit 15 bekend is.

1. Dit kan via https://klant.afas.nl/abonnementen-prs/abonnementen-afas.

Let op:

Krijg je een niet geautoriseerd melding? Controleer rechtsbovenin of je bent ingelogd onder de juiste organisatie. Als je hierna nog steeds de melding krijgt, ben je geen Klantportalbeheerder. Vraag een collega de datum aan te passen.

2. Klik op het abonnement waar je de updatedatum van wilt wijzigen.
  3. Onderaan de pagina vind je jouw updatedatum en de mogelijkheid om deze te wijzigen.
  4. Klik hiervoor op de datum. Lukt dit niet? Dan ben je niet ingelogd onder een organisatie.
    1. Klik rechtsbovenin op je naam en klik op Organisatie kiezen (zie afbeelding).
    2. Selecteer de organisatie waar je de updatedatum van wilt wijzigen.
  5. Data die grijs zijn, zitten vol en kun je niet meer selecteren.

Process

Klantportal