Filterautorisatie eigen gegevens medewerker

Bij Employee Self Service (ESS) kan een medewerker/gebruiker zijn eigen gegevens raadplegen en wijzigen.

Als je de standaard gebruikersgroep Medewerker gebruikt, is de toegang tot menu-items, tabbladen en acties al geregeld. Dit geldt ook voor de toegang tot InSite-pagina's en pagina-onderdelen.

De filterautorisatie stel je zelf in. Dit geldt voor zowel standaard autorisatiegroepen als eigen autorisatiegroepen.

Filterautorisatie eigen gegevens medewerker:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Ga naar het tabblad: Onderhoud filters.

Je ziet de tabellen waarop je kunt filteren.

3. Open HRM / Medewerkers.
  4. Voeg het volgende filter toe:

5. Klik op: Voorbeeld, om de werking van het filter te controleren.
  6.  Klik op: Opslaan.

Autorisatiefilter koppelen aan gebruikersgroep:

1. Ga naar het tabblad: Onderhoud groepen.
  2. Selecteer de eigen autorisatiegroep Medewerkers.
  3. Open HRM / Medewerker / Medewerker (MSS) / Filters.
  4. Activeer het filter.

Direct naar

1. Filterautorisatie medewerkers
  2. Filterautorisatie eigen gegevens medewerker
  3. Filterautorisatie op medewerkers o.b.v. organisatorische eenheid
  4. Filterautorisatie o.b.v. laag organigram