Gebruikersgroep autoriseren op tabbladen

Autoriseer tabbladen bij voorkeur op groepen. Hiermee houd je de autorisatie overzichtelijk en is deze makkelijker te beheren.

Ter informatie zie je hier een afbeelding van de eigenschappen van een verkooprelatie, waarbij alle tabbladen geautoriseerd zijn. Deze tabbladen komen terug in de Autorisatie tool.

In dit artikel is gave nieuwe functionaliteit verwerkt die beschikbaar is vanaf Profit 1.

Je kunt zoeken op het tabblad Autorisatie.

Let op:

Je kunt zoeken zoeken op dit tabblad. Je kunt alleen zoeken op 'bevat tekst', niet op criteria zoals @ (begint met). Als je bijvoorbeeld zoekt op 'organisatie', dan zie je alle items die deze zoekterm bevatten.

Gebruikersgroep autoriseren op tabbladen:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Ga naar het tabblad: Onderhoud groepen.
  3. Selecteer de gebruikersgroep.
  4. Ga naar het tabblad: Autorisatie.
  5. Open de gewenste rubriek en subrubriek, tot je bij Tabbladen komt, of zoek op de naam van het tabblad.
    • Selecteer Tabbladen om de autorisatie voor alle onderliggende tabbladen vast te leggen.
    • Selecteer een specifiek tabblad om hiervoor de autorisatie vast te leggen.
  6. Ken de autorisatie toe.

Direct naar

1. Tabbladen autoriseren
  2. Groep autoriseren op tabbladen
  3. Gebruiker autoriseren