Dossier autoriseren op acties

Je autoriseert de acties die op dossieritems kunnen worden uitgevoerd.

Dossier autoriseren op acties:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Selecteer een gebruikersgroep of een gebruiker.
  3. Ga naar het tabblad: Autorisatie.
  4. Ga naar: CRM / Dossier / Dossieritems / Acties.

5. Autoriseer de algemene acties Toevoegen en Verwijderen, deze zijn onder andere van toepassing op CRM / Dossier / Dossier. De autorisatie van het toevoegen geldt ook voor de bestemmingen Forecast en Campagne.

Deze acties op het tabblad Dossier in de eigenschappen van de overige bestemming kan je niet autoriseren. Dit geldt bijvoorbeeld voor de eigenschappen van de medewerker, verkooprelatie en inkooprelatie. Als een gebruiker geen dossieritem mag insturen op het tabblad Dossier, dan autoriseer je de type dossieritems. Hierdoor bepaal je welke dossieritem wel of niet ingestuurd mogen worden door de gebruiker.

6. Autoriseer Status afgehandeld opheffen.
  7. Deze actie geldt voor het uitvinken van het veld Afgehandeld en deze actie is alleen van toepassing voor dossieritems in CRM / Dossier / Dossier. Als dossieritems via een ander pad worden geraadpleegd, is deze actie niet beschikbaar.

Zie ook

Direct naar

1. Dossier autoriseren
  2. Autorisatie op menu-item
  3. Autorisatie op acties
  4. Autorisatie via gegevensfilters
  5. Autorisatie op tabblad
  6. Dossieritems filteren op dossieritemtype (veld Vertrouwelijk)
  7. Bewerken-opties dossieritemtype (Eigenschappen en Bestemming)