Dossier autoriseren via gegevensfilters

Je autoriseert op type dossieritem met de filterautorisatie.

Gebruik de volgende gegevensfilters:

• CRM / Dossieritems

Filters voor het raadplegen van dossieritems.

• CRM / Dossieritem vastleggen: type dossieritem

Via dit filter autoriseer je, per type dossieritem, of de gebruiker een dossieritem mag toevoegen en/of verwijderen. Vervolgens moet je het filter autoriseren per gebruikersgroep (of gebruiker). Selecteer eerst de gebruikersgroep (of gebruiker). Dan ga je naar het tabblad Autorisatie. Open het pad CRM / Dossier / Type dossieritem / Filters en activeeer de juiste filters.

• CRM / Dossieritem vastleggen: Waarde kenmerk 1

Zie ook

Direct naar

1. Dossier autoriseren
  2. Autorisatie op menu-item
  3. Autorisatie op acties
  4. Autorisatie via gegevensfilters
  5. Autorisatie op tabblad
  6. Dossieritems filteren op dossieritemtype (veld Vertrouwelijk)
  7. Bewerken-opties dossieritemtype (Eigenschappen en Bestemming)