Weergave blokkeren of verwijderen

Als je een weergave blokkeert, is deze niet zichtbaar voor gebruikers. Als je een weergave helemaal niet meer nodig hebt, verwijder je deze.

Inhoud

Weergave blokkeren

Als je een weergave blokkeert, is deze niet zichtbaar voor gebruikers.

Weergave blokkeren:

1. Start de functie waarin de weergave staat.
    1. Klik op de naam van de huidige weergave en klik dan op Beheer weergaven.

2. Selecteer de weergave.
  3. Klik op: Definitie.
  4. Vink Geblokkeerd aan.
  5. Klik op: Opslaan en sluiten.

Geblokkeerde weergave zichtbaar maken:

1. Start de functie waarin de geblokkeerde weergave staat.
    1. Klik op de naam van de huidige weergave en klik dan op Beheer weergaven.

2. Klik op het tandwiel rechtsboven.
  3. Om geblokkeerde regels te tonen gebruik je de keuze Tonen geblokkeerde regels (Ctrl+Shift+B).

4. De geblokkeerde regels worden getoond.
  5. Klik op: Definitie.
  6. Vink Geblokkeerd uit.
  7. Klik op: Opslaan en sluiten.
Weergave verwijderen

Je kunt zelf toegevoegde weergaven verwijderen, standaard meegeleverde weergaven kun je niet verwijderen.

Weergave verwijderen:

1. Ga naar: de functie.
    1. Klik op de naam van de huidige weergave en klik dan op Beheer weergaven.

2. Selecteer de te verwijderen weergave.
  3. Klik op: Acties / Verwijderen.

Direct naar

1. Weergave inrichten
  2. Autorisatie weergavebeheer
  3. Weergave toevoegen
  4. Weergave wijzigen
  5. Weergave blokkeren of verwijderen
  6. Weergave importeren en exporteren