Memovelden met en zonder opmaak

Je gebruikt memovelden voor notities, toelichtingen, etc.

Inhoud

Scherm maximaliseren en tekst kopiëren

In dit artikel is gave nieuwe functionaliteit verwerkt die is uitgeleverd met een patch op Profit 1.

Deze nieuwe functionaliteit is beschikbaar vanaf 14 november 2023.

Als de muis boven het memoveld staat, kun je dit vergroten met de knop rechtsboven.

In een vergroot memoveld zie je een knop om dit te maximaliseren of weer te verkleinen tot de originele grootte. Als de muis boven het memoveld staat, kun je de tekst kopiëren met de kopieer-knop:

Sla je wijzigingen in het vergrote memoveld op met Voltooien of sluit af zonder te bewaren met Annuleren.

Tekst opmaken

Als een memoveld een opmaakbalk bevat, kun je de tekst opmaken met vet, cursief, onderstreept, koppen en lijsten. Dit geldt bijvoorbeeld voor de toelichting bij een dossieritem, reacties op een dossieritem, opmerkingen bij debiteuren en crediteuren, forecasts, medewerkers, artikelen, verlofaanvragen, etc.

Direct naar

1. Gegevens toevoegen, wijzigen en verwijderen
  2. Gegevens toevoegen via wizard
  3. Eigenschappen wijzigen
  4. Gegevens verwijderen
  5. Gegevens blokkeren
  6. Boekingsvenster
  7. Memovelden met en zonder opmaak
  8. Berekeningen uitvoeren in numerieke velden
  9. Voorkeurswaarden van eigenschappen en wizards
  10. Tijdsduur invullen in een veld