Dienstbetrekkingen toevoegen

Je voegt de dienstbetrekkingen toe die binnen de cao/arbeidsvoorwaarde zijn toegestaan.

Een nieuwe arbeidsvoorwaarde bevat standaard enkele dienstbetrekkingen.

Controleer de eigenschappen van deze dienstbetrekkingen en voeg ontbrekende dienstbetrekkingen toe.

Als een medewerker in dienst treedt of een nieuw contract krijgt, selecteer je ook de juiste dienstbetrekking. Deze bepaalt of de medewerker recht heeft op vakantie en ATV.

Dienstbetrekking toevoegen:

1. Ga naar: HRM / Organisatie / Cao.
  2. Open de eigenschappen van de cao.
  3. Ga naar het tabblad: Arbeidsvoorwaarde.
  4. Open de eigenschappen van de arbeidsvoorwaarde.
  5. Ga naar het tabblad: Dienstbetrekking.
  6. Klik op: Nieuw.
  7. Selecteer de dienstbetrekking.

Let op:

Profit bevat standaard zes typen dienstbetrekking. Je kunt het aantal echter uitbreiden, omdat Dienstbetrekking een vrije tabel is. Je kunt deze uitbreiden via Algemeen / Inrichting / Vrije tabel.

8. Klik op: Voltooien.
  9. Open de eigenschappen van de toegevoegde dienstbetrekking.
  10. Klik op: Nieuw.
  11. Vul een begindatum in.
  12. Vink aan of de medewerker recht heeft op vakantie en/of atv. Ook de betreffende verlofsoorten moeten bij de cao/arbeidsvoorwaarde zijn ingericht.
  13. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Arbeidsvoorwaarde
  2. Vrije tabel Dienstbetrekking aanvullen
  3. Arbeidsvoorwaarde toevoegen
  4. Arbeidsvoorwaarde toevoegen (België)
  5. Dienstbetrekkingen toevoegen
  6. Arbeidsvoorwaarde kopiëren
  7. Werkweek toevoegen
  8. Arbeidsvoorwaarde cao importeren