Arbeidsvoorwaarde kopiëren

Je kunt een arbeidsvoorwaarde met de volledige inrichting qua verlofsoorten, dienstbetrekkingen en standaardroosters binnen een cao kopiëren. Hierdoor hoef je minder in te richten en ben je sneller klaar dan bij het toevoegen van een nieuwe arbeidsvoorwaarde.

Je gebruikt dit bijvoorbeeld als je de arbeidsvoorwaarde voor het 'kantoorpersoneel in het algemeen' volledig hebt ingericht, maar voor het 'kantoorpersoneel met afwijkende arbeidsvoorwaarden' nog moet inrichten.

Arbeidsvoorwaarde kopiëren:

1. Ga naar: HRM / Organisatie / Cao.
  2. Open de eigenschappen van de cao.
  3. Ga naar het tabblad: Arbeidsvoorwaarde.
  4. Klik op: ActiesKopiëren.
  5. Selecteer de arbeidsvoorwaarde die je wilt kopiëren bij Gebaseerd op.
  6. Vul een code en een omschrijving in voor de nieuwe arbeidsvoorwaarde.
  7. Vink Afwijkende werkweek toepassen in arbeidsvoorwaarde aan, als je wilt afwijken van de werkweek uit de arbeidsvoorwaarde waarop je deze nieuwe baseert. Als je dit veld aanvinkt, dan worden de standaardroosters niet gekopieerd.
    1. Vul de begindatum in.
    2. Vul het aantal dagen en uren per week.
  8. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Arbeidsvoorwaarde
  2. Vrije tabel Dienstbetrekking aanvullen
  3. Arbeidsvoorwaarde toevoegen
  4. Arbeidsvoorwaarde toevoegen (België)
  5. Dienstbetrekkingen toevoegen
  6. Arbeidsvoorwaarde kopiëren
  7. Werkweek toevoegen
  8. Arbeidsvoorwaarde cao importeren