Wagenpark / Mobiliteit inrichten

Je voegt de leasemaatschappij als instantie toe in Profit. Vervolgens koppel je per werkgever de leasemaatschappij.

Inhoud

Vrije tabellen aanvullen

Met Profit worden diverse vrije tabellen meegeleverd. Deze tabellen zijn al (gedeeltelijk) gevuld, maar je kunt zelf extra waarden aan deze tabellen toevoegen.

Voor dit onderdeel onderhoud je de volgende vrije tabel(len):

• Merk
  • Model
  • Brandstof

Vrije tabellen aanvullen

Leasemaatschappij toevoegen als instantie

Je voegt elke leasemaatschappij als instantie toe in Profit. Hierdoor ontstaat automatisch een organisatie in Profit CRM.

Als je een vervoermiddel in eigen beheer hebt, dan voeg je de eigen organisatie toe als leasemaatschappij.

Leasemaatschappij toevoegen als instantie:

1. Ga naar: HRM / Organisatie / Inrichting / Instantie.
  2. Klik op: Nieuw.
  3. Doorloop de wizard. voor het toevoegen van een organisatie
  4. Vul de code voor de instantie in.
  5. Selecteer Leasemaatschappij bij Soort instantie.
  6. Klik op: Volgende.
  7. Vul het eigen risico in. Je kunt per vervoermiddel aangeven of het eigen risico al dan niet van toepassing is.
  8. Klik op: Voltooien.

Leasemaatschappij koppelen aan werkgever

Je koppelt per werkgever de gewenste leasemaatschappij.

Leasemaatschappij koppelen aan werkgever:

1. Ga naar: HRM / Organisatie / Werkgever.
  2. Open de eigenschappen van de werkgever.
  3. Ga naar het tabblad: Instantie.
  4. Klik op: Nieuw
  5. Selecteer de instantie.
  6. Klik op: Volgende
  7. Vul de velden in.
  8. Klik op: Voltooien.