Contract of rooster toevoegen (meerdere gelijktijdige contracten)

Een nieuwe salaris-, contract-, rooster- en functieregel heeft altijd betrekking op een bepaald dienstverbandnummer. De verdere werkwijze voor het toevoegen van een nieuwe salaris-, contract-, rooster- en functieregel komt in grote lijnen overeen met de werkwijze zonder de functionaliteit Meerdere dienstverbanden.

Inhoud

Contract toevoegen

Per medewerker geldt voor alle gelijktijdige dienstverbanden dezelfde cao. Als je een andere cao selecteert (bij het wijzigen van een contract of in een nieuw contract), dan zal deze cao voor alle lopende dienstverbanden van de medewerker gaan gelden.

Contract toevoegen:

1. Ga naar: HRM / Medewerker / Medewerker.
  2. Open de eigenschappen van de medewerker.
  3. Ga naar het tabblad: Contract.
  4. Klik op: Nieuw
  5. Selecteer het dienstverband waarvoor je een nieuw contract wilt toevoegen.

Als er maar één dienstverband is, slaat Profit deze stap over. Voeg eventueel eerst een nieuw nevendienstverband toe.

6. Klik op: Volgende
  7. Vul de begindatum in.

Profit neemt alle gegevens van het voorgaande contract bij het geselecteerde dienstverband over. Controleer deze en voer de aanpassingen door.

8. Klik op: Voltooien
Rooster toevoegen of wijzigen

Als je een rooster van het type Werktijden toevoegt, zal Profit dit controleren op overlap met gespecificeerde roosters van andere dienstverbanden. Bij overlap van werktijden zal Profit dit melden, want dit is niet toegestaan. Door de combinatie van meerdere roosters kan de medewerker op een parttimepercentage hoger dan 100% uitkomen.

Via de functie Roosterafwijking kun je roosterregels van alle dienstverbanden raadplegen. Als Profit meldt dat het veld Dienstverband ontbreekt, voeg je deze toe aan de boekingslay-out voor roosterafwijkingen via  Algemeen / Beheer / Boekingslay-out.

Direct naar

1. Arbeidsverhouding en dienstverband (meerdere gelijktijdige contracten)
  2. Indiensttreding
  3. Nevendienstverband toevoegen in InSite
  4. Nevendienstverband toevoegen
  5. Subdienstverband toevoegen
  6. Nieuw contract, salaris, functie of rooster
  7. Hoofddienstverband wijzigen
  8. Arbeidsverhouding, dienstverband en contracten raadplegen
  9. Arbeidsverhouding beëindigen
  10. Wijzigingen bij Meerdere dienstverbanden