Vrije inrichting profielen InSite

Als je gebruik maakt van vrije tabbladen en velden in Profit, neem je deze apart op in de profielen voor InSite.

De vrije tabbladen met de vrije velden, voeg je op de gebruikelijke wijze toe in Profit. De vrije velden voeg je toe op een apart tabblad voor het profiel in InSite.

Voorbeeld:

In de functiegroep Nacalculatie heb je vrij velden toegevoegd voor het vastleggen van extra reisinformatie voor de declaratie van reiskosten. Om deze velden toe te voegen aan het profiel voor InSite, voeg je onder de functiegroep Profielen In- & OutSite een tabblad toe. Op dit tabblad kan je vervolgens de velden selecteren die je hebt toegevoegd.

Vrije tabbladen toevoegen aan profiel:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Management tool.
  2. Open de eigenschappen van de functiegroep Profielen In- & OutSite.
  3. Klik op: Ja.
  4. Selecteer het bestand waaraan je het vrije tabblad wilt koppelen.
  5. Ga naar het tabblad: Tabbladen.
  6. Klik op: Nieuw.
  7. Vul de omschrijving in.
  8. Verplaats de velden naar Velden op tabblad.
  9. Klik op: Opslaan en sluiten.

Zie ook

Direct naar

1. Profiel
  2. Profielen aanmaken voor muterende workflows
  3. Profielen aanmaken voor eigen workflows
  4. Contexten (veldinstellingen) van profiel wijzigen en koppelen
  5. Document koppelen aan profiel
  6. Gecombineerde wijzigingen van salaris, contract, rooster en functie inrichten
  7. Looncomponent koppelen aan profiel
  8. Vrije inrichting in profielen
  9. Profielen blokkeren